КІПТЯНИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ТРЕТЬОЇ СЕРІЇ ТРЕРЕНІНГІВ У РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ МІЖНАРОДНОГО ПРОЕКТУ

У рамках реалізації проекту «Людський вимір. Ефективне управління за допомогою даних, співпраці та залучення громади", що впроваджується Міжнародною організацією з міграції (МОМ) за фінансування Уряду Канада, з метою розвитку громади, соціально-економічного розвитку регіонів і громад, соціальної допомоги, формування ініціативних груп, управління та експертної підтримки повного циклу грантів на місцевому рівні, вдосконалення особистісних навичок сприяння підвищенню стійкості громад на території Конотопської МТГ заплановано проведення циклу тренінгів для представників громади.
12 та 13 червня 2023 року відбувся третій тренінг даного циклу на тему: "Впровадження на основі данних для ефективного управління."
Тренером на ньому виступив експерт, тренер проекту - Віктор Бобиренко.
Здобувачі освіти КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ Дар’я ХАРЧЕНКО та Анна МАТВЄЄНКО долучились з великим задоволенням до заходу.
Учасники протягом трьох сесій тренінгів вчились збирати, аналізувати дані та використовувати отриману інформацію для ефективного управління.
Отримані знання допоможуть дівчатам у подальшому розвитку себе в громаді міста.