Вівторок, 13 червня 2023 05:37

КІПТяни ОСВОЇЛИ ЕЛЕМЕНТИ ПСИХОЛОГІЧНОЇ ПІДТРИМКИ

В реаліях сьогодення дуже важливим фактором є емоційний стан кожного з нас та вміння підтримати та допомогти оточуючим, що потрапили у вир подій та отримали психологічні травми. Особливостям надання психологічної підтримки навчали на проєкті ПОРУЧ", де кожен засвоїв нові техніки взаємодії та підтримки.
Учасниками проєкту стали студентка 711 групи, спеціальності "Розробка програмного забезпечення"- Марія АРТЕМЧУК, викладач фаховий дисциплін Петро СМАГЛЮК та соціальний педагог коледжу Олена ЛОБУРЦОВА.
Проєкт навчив опікуватися не тільки своїм психічним здоров’ям і психологічним станом оточуючих. Отримані знання допоможуть більш ефективніше працювати зі студентською молоддю, допомогти їм віднайти ресурси для продуктивного навчання та знайти себе в нових життєвих умовах.
Щиро вдячні за можливість навчання Дитячому фонду ООН (ЮНІСЕФ) разом із Міністерством освіти і науки України, Українським інститутом когнітивно-поведінкової терапії та Всеукраїнському громадському центру «Волонтер» , що запустили проєкт психологічної підтримки «ПОРУЧ».