П'ятниця, 19 травня 2023 05:25

ВЧИМОСЯ ПОПЕРЕДЖАТИ ПРАВОПОРУШЕННЯ ТА ЗЛОЧИННІСТЬ СЕРЕД НЕПОВНОЛІТНІХ

Сьогодні , 18 травня відбувся он-лайн порадник для соціальних педагогів на тему: «Попередження правопорушень, злочинності серед неповнолітніх: роль і завдання спеціалістів психологічної служби».
Під час зустрічі фахівці психологічної служби отримали вичерпну інформацію по роботі з правопорушниками та ознайомилися з формами і методами проведення профілактичних заходів щодо попередження правопорушень,а також рекомендації по роботі з неповнолітніми, що мають ознаки девіантної поведінки.
Соціальні педагоги поділилися досвідом, щодо своєї роботи з даною категорією дітей та особливостями діагностування та виявлення підлітків даної категорії.
Соціальний педагог коледжу Олена Лобурцова, розповіла про особливості своєї роботи, щодо проведення просвітницько- профілактичної роботи із залученням представників ювенальної поліції та фахівців соціальних служб, задля попередження злочинності та правопорушеннь серед студентської молоді КІПТу, оскільки залучення даних фахівців,є дієвим у роботі з підлітками