УЧАСТЬ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ КІПТУ В ІНФОРМАЦІЙНО-ПАТРІОТИЧНОМУ ВИШКОЛІ "ШКОЛА НАЦІОНАЛЬНОЇ ГІДНОСТІ"

10 та 11 травня 2023 року юнаки І курсу Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу Сумського державного університету під керівництвом викладача фізичного виховання Руслана КОЦАРА взяли участь в інформаційно-патріотичному вишколі для молоді міста "ШКОЛА НАЦІОНАЛЬНОЇ ГІДНОСТІ ", який відбувся за ініціативи відділу у справах молоді та спорту Конотопської міської ради на базі ДПТНЗ "Конотопське вище професійне училище".
Здобувачі освіти Конотопської громади протягом двох днів навчались першій домедичній допомозі, отримали знання з "Мінної безпеки ", прослухали дискусійну лекцію на тему: "Білі плями в історії України ".
Відбулась надзвичайно цікава бесіда з офіцером 58 окремої мотопіхотної бригади імені Івана Виговського, також учасники програли в настільні патріотичні ігри.
Як завжди, "родзинкою " заходу стала гра в пейнтбол, де всі отримали потужний заряд адреналіну та безліч позитивних емоцій.
Проведення національно-патріотичних вишколів формує у молоді національну свідомість, розвиває громадянську позицію та патріотичні цінності.
Дякуємо організаторам за можливість долучатись до цікавих та важливих заходів.