СТУДЕНТИ КІПТУ СТАЛИ УЧАСНИКАМИ ВСЕУКРАЇНСЬКОГО СПЕЦІАЛІЗОВАНОГО КОНКУРСУ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ SERVICE MASTER JUNIOR2023

29 березня по 19 квітня 2023 року в Україні проходив Всеукраїнський спеціалізований конкурс професійної майстерності SERVICE MASTER JUNIOR2023.
В конкурсі взяли участь 580 студентів із 32 навчальних закладів. І, як зазначили організатори, даний факт можна вважати рекордним, адже це справді велика кількість, враховуючи складну ситуацію з навчальним процесом у країні під час війни.
Вітаємо команду здобувачів освіти КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) Дмитра БАТЮТИ, Володимира ДАЙНЕКО, Дмитра РЕДЬКА під керівництвом викладача спецдисциплін, голови циклової комісії "Транспортних дисциплін" Івана ХАЙЛУКА з успішною участю у конкурсі.
Сьогодні, 10 травня 2023 р. були вручені дипломи учасникам конкурсу та колективу коледжу.
КІПТ - єдиний у Сумській області заклад фахової передвищої освіти, що прийняв участь у конкурсі SMJ 2023.
Ми пишаємось нашими студентами, які навіть в складних умовах воєнного часу не полишають своє прагнення до самовдосконалення та розвитку. Бажаємо ще більше нових звершень та перемог. А всім радимо не втрачати жодної можливості заявити про себе та свій навчальний заклад на весь світ.

Медіа