Вівторок, 02 травня 2023 05:11

СТУДЕНТИ КІПТу В ТЕМІ:"БЕЗЦІННА МИТЬ ЖИТТЯ:НЕ МОВЧИ". ІНФОРМАЦІЙНО- ПРОСВІТНИЦЬКИЙ МАРАФОН.

Сьогодні, 1 травня 2023 року соціальний педагог Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ Олена Лобурцова та волонтери , студенти спеціальності Соціальна робота Рубан Анна і Сінгур Софія спільно із Комар Іриною Ігорівною - керівником Конотопського міського центру соціальних служб, яка є представниками мобільних бригад швидкого реагування на насильницькі дії провели інформаційно - просвітницький марафон "Безцінна мить життя: не мовчи!" для студентів коледжу I курсу 911, 111,811 та 711 груп.
Основна мета заходу сформувати нульову толерантність до насильства, ознайомити з основними способами запобігання насильницьких дій та підвищити рівень обізнаності з даної теми.
Під час інформаційних годин учні залюбки вели діалог з доповідачами, ділилися своїм баченням на вирішення проблеми та обговорювали шляхи запобігання насильства в суспільстві.
Захід підготовлено та проведено в межах співпраці UNFPA та ГО «Інноваційні соціальні рішення» за підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID. Думки, погляди та рекомендації, викладені в цій події, належать авторам (-кам) і не обов’язково відображають офіційну політику чи позицію UNFPA, ГО «Інноваційні соціальні рішення» або уряду США.