ОЛІМПІАДА З ПСИХОЛОГІЇ

27 квітня 2023 року в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ відбувся І етап студентської олімпіади з психології для здобувачів освіти другого курсу спеціальності 015 «Професійна освіта». Проведена олімпіада була спрямована на посилення значимості психологічних дисциплін у професійній підготовці майбутніх майстрів виробничого навчання, виявлення обдарованої молоді й формуванню кадрового потенціалу для сучасної системи української освіти, а також майбутньої професійної діяльності, сприяла вдосконаленню якості підготовки фахівців, підвищенню інтересу студентів до обраної професії.
Згідно отриманих результатів та підведених підсумків ми мали змогу відмітити рівень підготовки з психології студентів 702 групи відділення 015 "Професійна освіта. Цифрові технології" Світлани Тимченко, Аріни Гаврилюк, Євгенія Гоя.
Бажаємо всім учасникам олімпіади творчого натхнення, високого рівня навчально-професійних знань, значущих цілей і вагомих результатів на шляху професійного становлення!