П'ятниця, 28 квітня 2023 05:32

ПРАКТИКУЄМО МЕТОД "РІВНИЙ - РІВНОМУ"

СУБКУЛЬТУРА АБО ЯК НЕ ПОТРАПИТИ НА ГАЧОК СУБКУЛЬТУРНИХ УГРУПУВАНЬ.
Останнім часом в Україні виявлено не аби яку активність нового молодіжного руху, який набирає популярності в містах України.
Субкультура — це система цінностей, установок, способів поведінки і життєвих стилів певної соціальної групи, яка відрізняється від пануючої в суспільстві культури, хоча й пов'язана з нею. Членство в таких субкультурах надає відчуття ідентичності і забезпечує певну компенсацію «невдач» в звичайному суспільстві.
26 квітня стартував просвітницький марафон від соціального педагога Олени Лобурцової для студентів першого курсу Конотопського індустріально -педагогічного фахового коледжу Сум ДУ на тему:"СУБКУЛЬТУРА АБО ЯК НЕ ПОТРАПИТИ НА ГАЧОК СУБКУЛЬТУРНИХ УГРУПУВАНЬ".
Студенти 711 групи познайомилися з поняттям субкультура, види та ознаки субкультурних об'єднань, а також з причинами їх появи в суспільстві.
Активними доповідачами стали студенти спеціальності Соціальна робота Софія СІНГУР та Анастасія БАШАРЕНКО які підготували пізнавальні матеріали та ознайомили студентську молодь з небезпеками які несуть молодіжні субкультурні об'єднання і як не потрапити в їх тенета та убезпечити себе.
Підлітки у пошуках себе та свого місця у суспільстві, ними дуже легко маніпулювати, тому важливо на цьому складному для них життєвому етапі не спіткнутися.
Тому даних захід допоміг більш глибше поринути у важливість теми та замислитися над своїм майбутнім, а робота за методом "РІВНИЙ - РІВНОМУ" сприяє більш швидкому засвоєнню інформації в довірливій атмосфері.