ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ВЕБІНАР "ОХОЛОДЖУЮЧІ РІДИНИ"

Загальновідомо, що підвищенню внутрішньої мотивації студентів спонукає проведення та участь у цікавих різноманітних конкурсах, які завжди були важливим інструментом популяризації робочих спеціальностей у навчальних закладах. Одним із способів формування професійної спрямованості студентів є розширення їхнього досвіду фахової діяльності, якого вони набувають у процесі практики. У цей період відбувається вдосконалення і коригування сформованих у процесі вивчення фахових дисциплін знань і навичок.
11 квітня 2023 року студенти спеціальності «Автомобільний транспорт» ВСП «Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ» під керівництвом викладача Івана Хайлука взяли участь у Всеукраїнському вебінарі «Охолоджуючі рідини», який було підготовлено компанією «Ferdinand Bilstein», відомою своїми лідерськими позиціями на ринку запасних частин. Спікером заходу виступив представник відомої німецької компанії «Ferdinand Bilstein Україна», технічний консультант Ігор Білоусов.
Під час вебінару були детально розглянуті наступні питання:
- типи охолоджуючих рідин
- склад
- сумісність видів охолоджуючих рідин, у тому числі з водою
- корисні поради
На завершення заходу усім бажаючим студентам було запропоновано взяти участь у додатковому конкурсі від відомого представника та поглибити свої знання.
Приємно зазначити, що компанія «Ferdinand Bilstein» вкотре надає студентам ключ можливостей для засвоєння теоретичних знань і розвиває сталий інтерес до автомобільної справи.