УЧАСТЬ ЗДОБУВАЧІВ ОСВІТИ КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) У КОНКУРСІ ЕСЕ "ЯК СОЦІАЛЬНА РОБОТА ЗМІНЮЄ СВІЙ"

4 квітня 2023 року в приміщенні Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТІ) відбулося нагородження учасниць конкурсу есе «Як соціальна робота змінює світ», ініційованого Міністерством соціальної політики України з нагоди відзначення Всесвітнього дня соціальної роботи.
Даний конкурс проводився для студентів закладів, що готують фахівців у галузі соціальної роботи, з метою широкого інформування українців про важливість соціальної роботи та соціальних працівників та працівниць в житті українців.
До участі в конкурсі долучилося 8 студенток спеціальності «Соціальна робота»:
Тетяна Мороз, Софія Сінгур, Анастасія Чиркова (3-й курс, гр. 831), Марина Дмитренко, Анна Лузан, Анна Сидоренко та Анжела Ситник (2-й курс, гр. 821), Скобенко Альона (1-й курс, гр.811).
Учасниці конкурсу показали своє бачення ролі соціальних працівників в українському суспільстві, їх участі у розв'язання соціальних проблем сьогодення, дійсно гідно представили наш навчальний заклад на рівні Міністерства соціальної політики України.
Конотопський індустрально-педагогічний фаховий коледж СУМДУ - єдиний у регіоні заклад фахової передвищої освіти, що готує фахових молодших бакалаврів за спеціальністю «Соціальна робота».
Так тримати, дівчата! Пишаємося вами! Бажаємо й надалі бачити вашу активну життєву позицію та участь у заходах фахового спрямування!