КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ

1 квітня 2023 року в КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СумДУ (КІПТі) відбулися організаційні збори слухачів нової групи підготовчих курсів.
Із вітальним словом виступив директор Коледжу Дмитро КОСЕНКО, який розповів майбутнім вступникам та їхнім батькам про переваги навчання в Коледжі, специфіку навчання та актуальність освітньо-професійних програм (спеціальностей) КІПТу.
Модератором зустрічі виступила відповідальний секретар приймальної комісії, методист коледжу Наталія Владимирова, яка розповіла про особливості вступної кампанії у 2023 році, про зміст, програму та терміни підготовчих курсів. Також, відповіла на питання, які найбільш цікавлять майбутніх абітурієнтів та їх батьків.
Зважаючи на велику кількість охочих вступити на курси, вирішено розпочати навчання нової групи та оголошено набір на ще одну додаткову групу
Вступна кампанія вже не за горами, а підготовчі курси гарантують якісну підготовку до вступних іспитів + додаткові бали до загального рейтингу при вступі + адаптацію до нових умов студентського життя!
Досить складно знайти фаховий коледж з таким широким вибором спеціальностей, які є у КІПТі:
- Інженерія програмного забезпечення (програмісти);
- Автомобільний транспорт (технік-механік);
- Соціальна робота (соціальний працівник);
- Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка;
- Будівництво та цивільна інженерія (технік- будівельник);
- Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок;
- Підприємництво та торгівля;
- Професійна освіта за спеціалізаціями (майстер виробничого навчання);
- Будівництво та зварювання;
- Цифрові технології;
- Транспорт;
- Електротехніка та електромеханіка