ВІДБІРКОВИЙ ЕТАП КОНКУРСУ "SERVICE MASTER JUNIOR 2023 UA"

29 березня 2023 р. у КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТі), відповідно до Положення, відбувся відбірковий етап до Всеукраїнського спеціалізованого конкурсу професійної майстерності серед студентів (учнів) вищих, фахових передвищих і професійно-технічних навчальних закладів «SERVICE MASTER JUNIOR 2023 UA».
Найкращі результати продемонстрували здобувачі освіти спеціальності 274 "Автомобільний транспорт" та 015 "Професійна освіта. Транспорт" майбутні техніки-механіки та майстри виробничого навчання - Дейнеко Володимир, Батюта Дмитро, Редька Дмитро, а отже саме вони представлять коледж на Національному етапі, який відбудеться 19 квітня 2023 р.
Чудовий результат показали - Назаренко Станіслав та Поліщук Микола, а отже увійшли до команди коледжу як запасні, на випадок непередбачених обставин.
КІПТ вперше приймає участь у конкурсі SMJ, однак впевнені, що багаторічний досвід викладачів і вмотивованість здобувачів освіти принесуть бажані результати