КІПТ УСПІШНО АКРЕДИТУВАВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНУ ПРОГРАМУ "ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ АВТОМОБІЛІВ І ДВИГУНІВ"

У лютому 2023 року у КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТІ) вперше здійснювалася зовнішня експертиза освітньої діяльності за освітньо-професійними програмами підготовки фахового молодшого бакалавра.
Відповідно до наказу Державної служби якості освіти за №01-10/18 від 23.01.2023р. "Про проведення акредитаційної експертизи" у період з 06.02 по 08.02 в рамках здійснення акредитації ОПП "Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів' зі спеціальності 274 «Автомобільний транспорт» в коледжі працювала експертна комісія.
Члени експертної групи мали можливість проаналізувати не лише відповідну документацію, але і безпосередньо оглянути навчально-матеріальну базу навчального закладу, ознайомитися з житлово-побутовими умовами в гуртожитках коледжу, поспілкуватися з адміністрацією коледжу.
Експертна група за результатами проведеної експертизи підготувала Звіт, в якому позитивно оцінила організацію освітнього процесу в коледжі з підготовки фахівців за ОПП «ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ АВТОМОБІЛІВ І ДВИГУНІВ».
7 березня 2023 року Акредитаційна комісія ДЕРЖАВНОЇ СЛУЖБИ ЯКОСТІ ОСВІТИ УКРАЇНИ  розглянула матеріали акредитаційної експертизи і прийняла позитивне рішення про акредитацію освітньо-професійної програми «ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА РЕМОНТ АВТОМОБІЛІВ І ДВИГУНІВ» 
До речі КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТ) – це єдиний заклад фахової передвищої освіти у Сумській області, що веде підготовку за спеціальністю 274 «Автомобільний транспорт», майбутніх спеціалістів автотранспортного профілю.
Вітаю колектив коледжу із ще одним вагомим здобутком і дякую за командну роботу, згуртованість та професіоналізм
Вдячні членам експертної групи, акредитаційній комісії ДСЯО за професіоналізм та об’єктивність.
КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ