ТИЖДЕНЬ СПЕЦІАЛЬНОСТІ "ФІНАНСИ, БАНКІВСЬКА СПРАВА ТА СТРАХУВАННЯ" РОЗПОЧАТО!

Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж здійснює підготовку фахівців за економічним напрямом із 1999 року в рамках таких спеціальностей:
- "Фінанси, банківська справа та страхування".
Професія фінансиста є актуальною та престижною, оскільки в час постійного розвитку економіки кількість підприємств різних форм власності та сфер діяльності постійно зростає, а тому збільшується й потреба в фінансистах, аналітиках, фінансових консультантах та фінансових менеджерах.
- "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"- це підготовка фахівців у сфері розроблення бізнес-проектів і бізнес-планів, генерування стартапів, провадження підприємницької діяльності з використанням як традиційних, так і новітніх методів торгівлі. Студенти вивчають комплекс дисциплін із питань організації та управління бізнесом, торговельної та біржової діяльності. Випускники отримують теоретичні знання та практичні навички для організації та ефективного провадження власної справи та бізнес-проектів.
Навчаючись у нас, ти відкриєш для себе безліч можливостей для роботи та самореалізації. Адже ми навчаємо не лише певного фаху, ми вчимо бути успішними в тому, чим ти хочеш займатися.
КІПФК-це якісна освіта в Конотопі!