ЕКСКУРСІЯ НА ВИРОБНИЦТВО ЯК ЗАСІБ ЕФЕКТИВНИХ ФОРМ ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТЬ.

Студенти Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ спеціальності «141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» в рамках тижня циклової комісії будівельних, електротехнічних та зварювальних дисциплін, відвідали КП "Конотопське транспортне управління".
Оскільки однією з ефективних форм проведення заняття є навчальна екскурсія.
А викладання дисципліни «Електропостачання підприємств і цивільних споруд», передбачає виконання студентами курсового проекту. Тому викладачі постійно займаюся пошуком методів і форм організації навчальних занять для забезпечення активізації мислення і мотивації пізнавальної діяльності студентів під час виконання курсового проекту та візуалізації об'єкта проектування.
Об'єкт дослідження: КП "Конотопське транспортне управління".
Також студентська молодь ознайомилася, як із структурою підприємства, функціонуванням та виробничою базою, так і окремими робочими місцями, щоденним обсягом роботи при плановому та позаплановому ремонту трамвайних вагонів і їх комплектуючих елементів.
Ознайомчу екскурсію провела Кузько Наталія Петрівна, голова профспілки закладу, водій трамваю першої категорії та активна громадська діячка.
Дякуємо керівництву КП "Конотопське транспортне управління" за багаторічну плідну співпрацю.