ОБГОВОРЕННЯ ПРОБЛЕМИ АКАДЕМІЧНОЇ ДОБРОЧЕСНОСТІ ЗІ СТУДЕНТСЬКИМ АКТИВОМ КОЛЕДЖУ

16 лютого 2023 року в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі відбувся відкритий діалог адміністрації, в особі  директора Дмитра Косенка, зі студентським активом коледжу.
Всі присутні були ознайомлені із змістом Закону України "Про фахову передвищу освіту". Особлива увага була приділена питанню академічної доброчесності.
Директор коледжу зазначив, що дотримання постулатів чесності та порядності - основа нашого життя. А впровадження їх у свою діяльність у вигляді академічної доброчесності підвищує рівень довіри до кожного студента, до його знань, умінь та навичок, а також, опосередковано впливає на подальший успіх у навчанні та кар'єрному зростанню. Адже тільки самостійна праця приносить найвагоміші результати. 
Обговорили питання причин виникнення академічної доброчесності та методи усунення порушень. На засіданні було зауважено, що даному питанню слід приділити багато уваги, бо кожен дипломний проєкт буде перевірений на плагіат. Саме тому студентам були надані рекомендації для уникнення порушень.
Дане питання викликало зацікавленість серед учнівської молоді, що сприяло виникненню жвавої дискусії, обговорення варіантів. Як наслідок, студенти коледжу зрозуміли наскільки важливим є дотримання правил академічної доброчесності.
 
 
Наприкінці зустрічі директор подякував студентам за ініціативність і висловив сподівання на подальшу плідну співпрацю задля розвитку коледжу та нашої Перемоги!