СТУДЕНТИ ПОРИНУЛИ В МАЙБУТНІЙ ФАХ: ЕКОНОМІСТИ ВІДВІДАЛИ СУПЕРМАРКЕТ "ТА-ДА"

Серед успішних заходів циклової комісії фінансово-економічних та соціальних дисциплін з впровадження партнерських стосунків з підприємствами – роботодавцями у різних сферах є проведення виїзних занять – екскурсій в умовах виробництва. Це дає можливість знайомитися з новими ідеями у сфері виробництва товарів, нових технологій, допомагає формувати у здобувачів освіти якісні й актуальні для сучасного ринку праці компетентності, виховувати професійну відповідальність, підвищувати кваліфікацію педагогічного персоналу.
Розуміючи необхідність підтримання зв’язків з бізнесом, для здобувачів освіти КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ) спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» була організована екскурсія у супермаркет «Та-Да».
Студенти ознайомилися:
 з історією розвитку підприємства, його структурою;
маркетинговою стратегією;
фірмовим стилем;
системою управління;
логістикою;
особливостями підбору персоналу та внутрішніми вимогами до персоналу.
Адміністратор Катерина провела екскурсію, під час якої було представлено підходи до організації діяльності супермаркету та основні принципи комунікаційної політики підприємства.
Студенти мали можливість поспілкуватися з випускниками коледжу, що працюють в супермаркеті.
Висловлюємо слова вдячності адміністрації супермаркету «Та-Да» за організовану екскурсію та надіємось на подальшу плідну співпрацю