ЗАНЯТТЯ НА ВИРОБНИЦТВІ

В умовах сьогодення актуальним є питання відновлення пошкоджених будівель та споруд . Країна гостро потребує фахівців, які можуть спроєктувати та побудувати нові будівлі, інфраструктуру та відновити пошкоджені споруди.
16 лютого 2023 року під керівництвом викладачів будівельних дисциплін Хижникової Т.А. та Савченко К.В. було проведено виїзне практичне заняття для здобувачів освіти ВСП "Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж Сумського державного університету" (КІПТУ) спеціальності" 192 "Будівництво та цивільна інженерія" ОПП " Технічна експертиза будівель і споруд. Операції з нерухомістю".
В проєктному відділі ТОВ "Євробуд ОД" студенти ознайомились з сучасними системами автоматизованого проєктування та програмним забезпеченням для складання кошторисів, комп'ютерним обладнанням, переглянули відео технологічних процесів та отримали досвід взаємодії з досвідченими фахівцями - будівельниками.
Головний інженер підприємства Анатолій Крикуха ознайомив студентів з проєктною документацією на відновлення зруйнованих та пошкоджених споруд. А інженер- кошторисник (до речі, випускниця нашого коледжу) продемонструвала принципи роботи програми по складанню кошторисної документації.
Результатом заняття стало налагодження ділових стосунків з питань професійної підготовки та працевлаштування студентів коледжу