Неділя, 19 лютого 2023 18:19

КІПТяни НА ВАРТІ ДОБРА

Сьогодні вся країна страждає від російської агресії та потребує підтримки та допомоги. Найбільш вразливою категорією суспільства є діти, що потребують не аби якого захисту та любові.
17 лютого в День спонтанного прояву доброти учасники волонтерського центру "Добробут "під керівництвом соціального педагога Олени Лобурцової передали вихованцям БФ "Серця Любові" іграшки, що були зібрані в рамках ініційованої студентами коледжу акції: "Подаруй дитині іграшку".
До ініціативи долучилася вся студентська молодь Конотопського індустріально -педагогічного фахового коледжу СумДУ та спільними зусиллями придбали розвиваючі іграшки для дітлахів, що розширять можливості розвитку та становлення повноцінного громадянина суспільства.
Волонтери коледжу Аліна Коновал та Герасименко Альона провели для діток розвиваюче заняття по виготовленню квітів з паперу . Малеча залюбки працювала та отримувала насолоду від взаємодії з добрими та чуйними майбутніми фахівцями соціальної сфери, адже саме встановлення та налагодження контакту основна складова професійної компетентності соціального працівника.
Щиро дякую кожному дотичному до акції, адже саме добрі справи роблять нас людяними та чуйними.
???ОБЕРИ І ТИ ПРОФЕСІЮ СВОЄЇ МРІЇ ТА СТАНЬ ЧАСТИНОЮ КІПТівської СТУДЕНТСЬКОЇ РОДИНИ