ВЧИМОСЯ ВІДПОЧИВАЮЧИ

24-26 січня 2023 студенти спеціальності "Інженерія програмного забезпечення" ВСП "Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж Сумського державного університету" разом з викладачем Харламовою Л.Д. взяли участь у заході "Тиждень ІТ 2023" кафедри інженерії програмного забезпечення Національного аерокосмічного університету ім. М.Є Жуковського "ХАІ".
За результатами проведеної вікторини Борисенко Денис студент нашого коледжу 741 групи отримав грошовий приз.
Зустрічі відбувалися в онлайн форматі. Студенти відвідали професійні майстер-класи та цікаві доповіді представників ІТ компаній, зокрема:
✅Доповідь на тему «Можливості для початківців у компанії Sigma Software. Лідерство та мотивація у студентських ком'юніті». Анастасія Функендорф, тренінг менеджерка у компанії Sigma Software.
✅Зустріч з представниками ІТ компанії Distributed Lab.
✅Доповідь на тему «Вступ до децентралізованих технологій: що таке блокчейн і до чого тут Біткоїн», Олексій Шаповал, блокчейн-дослідник компанії Distributed Lab.
✅Проведення майстер-класу «Розробка програмних застосунків для ОС Android на прикладі застосування Шар
Долі», Нарожний Віталій, доцент кафедри ІПЗ.
✅Зустріч з представниками ІТ компанії «Soft Serve».
✅Проведення майстер-класу "Стань справжнім програмістом. Програмування на мові С#", Соколова Євгенія, доцент кафедри ІПЗ.
✅Доповідь на тему "Блокчейн та можливості, які він відкриває для WEB3", Олексій Ковальов, віце-президент ІТ компанії WhiteBIT.