Понеділок, 30 січня 2023 19:06

"КІПТ" В ЧИСЛІ ЗМІНОТВОРЦІВ СУМЩИНИ

28 січня в м.Суми відбувся Форум змінотворців Сумщини, участь в якому взяли викладач фахових дисциплін ВСП КІПФК Сумду, Марина Сивець, та соціальний педагог коледжу, Олена Лобурцова. Захід ініційовано журналом "Цукр", та ГО "Місто розумних".
В рамках заходу КІПТяни гідно представили власні здобудки у громадській діяльності за 2022 рік і плани на 2023 рік, ознайомилися з досвідом інших громад щодо впровадження ініціатив розвитку. Громадські активісти Сумської області втілюють в життя дійсно круті проекти!!!
Під час спілкування з Григорієм Стариковим, очільником Агенції регіонального розвитку Сумської області, учасники дізналися про майбутнє громад (а воно - за проектною діяльністю), і про те, як активісти з різних громад можуть бути корисними один одному. Андрій Крамченков, шеф-редактор Суспільного Суми, на прикладі робочих кейсів розповів як варто презентувати свою роботу, щоб бути цікавим для журналістів. Росана Тужанська, виконавча директорка організації Тепле місто (м. Івано-Франківськ) поділилася власним успішним досвідом впровадження ініціатив, які дійсно варто знати й переймати. Зокрема, як старий занедбаний завод часів СРСР можна перетворити на прибутковий, цікавий, сучасний, соціально-орієнтований простір, або як кафе може стати ґрантодавцем для міні- та мікро-проектів.
Представники КІПТу повернулись з Форума натхненними ідеями та з впевненістю у їхній реалізації.
Приємно відчувати себе приналежними до когорти Змінотворців регіону й гідно представляти нашу громаду і навчальний заклад на рівні Сумської області.