ПОКРАЩЕННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ "ТРАНСПОРТНИХ ДИСЦИПЛІН" 2023 рік

На виконання плану заходів з покращення матеріально-технічної бази для підготовки здобувачів освіти спеціальностей: "Автомобільний транспорт" ОПП "Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів" (технік-механік) та "Професійна освіта. Транспорт" (технік-механік, майстер виробничого навчання) у ВСП "Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ" (КІПТі) було придбано технологічне обладнання та інструменти для укомплектування навчальної "Монтажно-демонтажної майстерні".
Майстерня оснащена всім необхідним устаткуванням згідно типового переліку, яке забезпечує підготовку техніка-механіка з міцними знаннями і вміннями технології відновлення агрегатів і вузлів автомобілів та двигунів.
Тож, якщо ти мрієш пов'язати своє майбутнє із професією, що користується великим попитом на ринку праці та б'є всі рекорди по-популярності - із професією механік!
Цікавишся автомобілями, мотоциклами, тракторами? Тоді тобі до нас! Обирай Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ (КІПТ)!!!!
КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ