З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ СТУДЕНТА!

Студентство- найкращий період життя, насичений новими знаннями, корисними знайомствами, яскравими подіями та вражаючими емоціями. Це свято молодості, енергії та буяння. Нові предмети, знайомства, незабутнє студентське кохання, гуртожиток і ще безліч речей, що завжди згадуються з теплом та любов’ю упродовж усього життя.
Сьогодні в цей прекрасний день ми вітаємо нашу молодь з Міжнародним днем студента та вже традиційно підбиваємо підсумки конкурсу "Кращий студент КІПТу - 2022".
У зв'язку з безпекою ситуацією, урочистості з нагоди свята були проведені в укритті.
Отже, результати конкурсу наступні:
Номінація "Відмінник навчання ", перемогу здобула студентка ІІ курсу спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування ", Юлія ГОРЛАЧ.
Номінація "Громадський діяч", перемогу здобула студентка ІІ курсу спеціальності "Інженерія програмного забезпечення ", Тетяна ШАДОРІНА.
Номінація "Волонтер року", перемогу здобула студентка ІІ курсу спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність", Анастасія МОСКАЛЕНКО.
Номінація "Творча особистість", перемогу здобув студент ІІ курсу спеціальності "Автомобільний транспорт", Дмитро СОЛОГУБ.
Номінація "Спортсмен року ", перемогу здобув студент ІІ курсу спеціальності "Автомобільний транспорт", Андрій ХАРЧЕНКО.
Номінація "Відкриття року", перемогу здобула студентка І курсу спеціальності "Інженерія програмного забезпечення", Анна МАТВЄЄНКО.
Також поза увагою не залишилась активна молодь коледжу, яка є двигуном навчального закладу.
Шановне студентство, бажаємо вам, щоб енергія та можливості, які є у вас зараз, були використані на повну і тільки на користь! Поки життя надає вам шанс, беріть від нього все. Тільки від вас залежить ваше майбутнє.
Велика вдячність профспілці коледжу за фінансову підтримку для переможців.