УЧАСТЬ КОМІСІЇ КОМП'ЮТЕРНИХ ТА МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН У ІНФОРМАЦІЙНОМУ ДНІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КОМІСІЇ

Програма «Цифрова Європа» (2021-2027) спрямована на розвиток провідних цифрових навичок, упровадження цифрових технологій на підприємствах, розбудову цифрової інфраструктури, а також на ще більшу доступність цифрових послуг для громадян та державних інституцій країн Європейського Союзу та асоційованих до Програми країн. Участь у конкурсах Програми можлива для українських суб’єктів господарювання в період до 2027 року.
Програма дня.
9.30 – 9.40 Привітання
9.40 – 10.20 DIGITAL Europe Call 3 – Адміністративні кроки, портал фінансування та тендерів, сесія запитань і відповідей
10.12 – 10.40 DIGITAL Europe Call 3 – Обсяг дзвінка, сесія запитань і відповідей
10.40 – 11.00 Досвід успішних кандидатів, сесія запитань і відповідей
11.00 – 11.30 Пітч ідеї проекту!
В роботі прийняли участь представники закладів професійної (професійно-технічної), фахової передвищої та вищої освіти, представників неформальної освіти, наукові та дослідницькі центри, бізнес та компанії у сфері освіти та науки.
Отримана інформація дає змогу відслідковувати тренди розвитку галузі, своєчасно корегувати освітньо-професійну програму спеціальностей ІТ напрямку, залучати студентів до використання оновлених європейських платформ, що стали доступні нашим студентам, а також вдосконалювати навчально-методичні матеріали викладача та долучитись до участі в міжнародних конкурсах та змаганнях.