З ДНЕМ ПРАЦІВНИКА ОСВІТИ УКРАЇНИ

Шановні колеги, дорогі ветерани педагогічної праці, всі, хто причетні до справи навчання і виховання молодого покоління! 309846761 1274665676628567 3788859653194855937 n
Прийміть щирі вітання із професійним святом – з Днем працівників освіти України!

Бути освітянином Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТу) означає дуже багато. Навчати молодь, розвивати освіту, налагоджувати співпрацю і, в той же час, підтримувати один одного. Кожен член академічної родини своєю кропіткою і сумлінною працею наближає Україну до довгоочікуваної Перемоги.

Сьогодні ми всі зіткнулися з жорстокими реаліями воєнного стану. Проте педагогічний колектив не склав руки, Ви активно допомагаєте нашим захисникам, волонтерите та не забуваєте про свою основну місію – навчати молодь

Ми свідомо відмовилися від святкового концерту, оскільки розуміємо не на часі, однак підсвідомо знаємо, що обов'язково відсвяткуємо, але після, після нашої Великої Перемоги.
Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до студентів і рідного навчального закладу.

Наш успіх – у досягненнях наших студентів. І наш коледж має ким і чим пишатися! Наші студенти – найкращі, і про це знає весь світ.

Бажаю всім міцного здоров’я, мирного неба, оптимізму та нових досягнень! Перемога вже близько! Віримо в ЗСУ! Віримо в Україну! Слава Україні!

 

З повагою директор коледжу Дмитро КОСЕНКО