П'ятниця, 23 вересня 2022 05:53

КІПТ ПІКЛУЄТЬСЯ ПРО СТРЕСОСТІЙКІСТЬ МОЛОДІ МІСТА

 21-22 вересня, в рамках проєкту «Незламні UKраїнці», реалізованого на базі ВСП КІПФК СумДУ, фахівці нашого коледжу: Марина Сивець, викладач фахових дисциплін спеціальності «Соціальна робота», та Олена ЛОБУРЦОВА, соціальний педагог, були задіяні для забезпечення психологічної складової діяльності патріотичного табору.
21 вересня відбувся практикум зі стресостійкості (ведуча – Марина СИВЕЦЬ, асистентка - Аліна КОНОВАЛ, студентка групи 821 КІПФК СумДУ). Під час заняття учасники не лише дізналися про природу виникнення стресової реакції, а й навчилися самодіагностиці шкідливого впливу стресу на тіло, емоційний стан та поведінку. Головним здобутком стало набуття учасниками навичок подолання стресу та формування стресостійкості шляхом виконання легких, доступних та зрозумілих вправ.
22 вересня відбувся тренінг формування емоційної згуртованості колективу та зняття емоційної напруги (тренерка – Олена ЛОБУРЦОВА). Учасники заняття змогли поділитися своїми враженнями від участі в активностях діяльності табору, та на собі відчули ефективність і дієвість вправ, запропонованих групам.
Невимушена атмосфера занять, допитливість і включеність учасників у процес пізнання нового, обговорення та виконання запропонованих завдань принесло задоволення всім учасникам процесу та сприяло досягненню поставленої мети пропонованих заходів. Навіть корективи, внесені повітряними тривогами, показали, що з кожної ситуації є вихід якщо є бажання його знайти.
Дякуємо організаторам заходу за запрошення до участі в ньому. Пишаємося тим, що маємо можливість ділитися своїми знаннями та навичками з молоддю міста.