ПРИВІТАННЯ З ДНЕМ ЗНАНЬ ВІД ДИРЕКТОРА КОЛЕДЖУ

Шановні працівники, студенти, батьки та друзі Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТу). Щиро вітаємо вас із Днем знань та офіційним початком нового навчального року!

Щодня наш коледж досягає нових професійних вершин та гідно долає виклики сучасності.
Проте саме цього року ми вперше постали перед необхідністю продовжувати свою діяльність в умовах повномасштабного вторгнення рф на територію України. І наш заклад впевнено крокує вперед, реалізовуючи свої основоположні принципи:
 
- забезпечення якісної освіти,

- втілення у життя волонтерських проєктів та суспільно знакових ініціатив,

- дотримання усіх заходів безпеки, аби наша молодь могла повноцінно навчатися та готувати себе до професійної діяльності.
 
 Хочемо подякувати всім співробітникам і студентам за мужність та терпіння, волонтерство та допомогу. У цей непростий час ми всі згуртувалися та разом продовжуємо боротися проти російських загарбників і наближувати нашу Перемогу!
Окремо хочемо звернутися до наших першокурсників – студентів, які сьогодні відкриють нову сторінку свого життя –під назвою "навчання в КІПТІ": наш заклад стане для вас справжньою опорою на найближчі роки, а тому ми зробимо все необхідне для комфортного та безпечного навчання у наших стінах. Ваше головне завдання – навчатися, вбираючи в себе кожну професійну пораду та знання від своїх наставників.
Бажаємо вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, миру, творчої наснаги, незламної віри у нашу Перемогу!