ПОДАРУНКИ Й ОБЕРЕГИ ДЛЯ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ

День захисника України – свято, що відзначається в нашій державі 14 жовтня у день Святої Покрови Пресвятої Богородиці водночас з Днем Українського козацтва. Історично так склалося, що 14 жовтня - важлива дата для кожного українця. У цей день ми вшановуємо воїнів, які в різні часи обороняли і обороняють нашу незалежність і територіальну цілісність, усіх захисників України незалежно від службового становища та статі. Готуючись до цієї дати, ми згадуємо загиблих вояків і дякуємо всім громадянам, які присвятили життя захисту Української держави. Кожен з нас висловлює свою повагу та подяку усім захисникам, серед яких є наші студенти та випускники, що боронять кордони нашої Батьківщини у її східних регіонах.
Протягом тижня наші невтомні студентки-майстрині активно бралися за справу, задіяли усі свої таланти і виготовляли оригінальні подарунки й обереги для наших захисників. Учасниками рукодільного майстер-класу стали вихованці гуртка «Творчий простір» та дружня творча спільнота дівчат з гуртожитку №2 під керівництвом вихователя Казимірчук Н.В. У теплій та затишній атмосфері з любов’ю та турботою виготовляли власноруч кольорові листівки та яскраві браслети з атласних стрічок.
Сподіваємось, що передані нашим захисникам подарунки з вітальними словами і побажаннями міцного здоров’я та благополуччя, стануть справжнім оберегом і зігріють серця тих, хто сьогодні далеко від своєї родини.
Ми пишаємося тими, хто, ризикуючи власним життям, захищає нашу Україну, береже добробут в українських оселях та бореться за мир на рідній землі. Ми дякуємо солдатам України, які зараз перебувають у зоні АТО. Нехай ваші сила і мужність завжди опираються на любов та підтримку рідних і близьких людей. Міцного здоров’я, успіхів і надійного тилу!