БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "ПОДАРУЙ ДИТИНІ ІГРАШКУ"

Благодійна акція « ПОДАРУЙ ДИТИНІ ІГРАШКУ»
В стінах Конотопського індустріально – педагогічного фахового коледжу Сум ДУ з 3.02. по 12.02.2021 р. за сприяння відділу міської ради у справах молоді та спорту стартує Благодійна акція «ПОДАРУЙ ДИТИНІ ІГРАШКУ» по збору іграшок для відділення неврології НДСЛ «Охмадит».
Чому саме туди? У відділенні є ігрова кімната, враховуючи що зазвичай знаходяться на лікуванні маленькі пацієнти там не один тиждень, тож ігрова стає улюбленим місцем для гри та спілкування, як маленький острівець радості дитинства попри всю біль та численні процедури, що супроводжують маленьких пацієнтів.
Діти перебувають там різного віку та різного рівня розвитку, однак як усі вони надзвичайно люблять гратися новими. Так звісно в ігровій є іграшки, але їх небагато, оскільки дуже багато бажаючих ними погратися, та все досить швидко виходить з ладу та розгублюється.
Вітаються конструктори, пірамідки, машинки та ляльки (бажано не надто маленькі), дитячий посуд для приготування їжі, розвиваючі пазли та картки, різноманітні музичні іграшки, олівці та розмальовки, альбоми для малювання, набори інструментів, іграшкові фрукти та овочі, набори для нарізання, герої та тварини, сортери, корзини для іграшок та інше.
Ми не просимо нові іграшки, можливо ваша дитина вже підросла та не грається однак іграшка в гарному стані.
Зібрані іграшки будуть передані у відділ міської ради у справах молоді та спорту , а представники відділу особисто передадуть їх у відділення неврології НДСЛ «Охмадит».
Зробімо добрі справи та подаруємо радість малечі.
145054796 802308837022811 8726171792045090733 n