Думайте глобально – дійте локально!

   2 та 3 лютого 2017 року студентки 821 групи Водлазька Яна та Грибовод Анастасія й голова ц/к соціальних дисциплін Сивець М.О. відвідали тренінг за програмою Active Citizens («Активні громадяни»), що відбувся за сприяння Конотопської міської ради.

 

    Метою навчання було опанування навичок втілення власних ініціатив у життя громади та створення соціальних проектів, що можуть бути підтримані фінансово закордонними донорами. За підсумками тренінгу учасники отримали сертифікати від British Council.

   «Актівні громадяни» - програма Британської Ради для молоді в галузі міжнародного діалогу й соціального розвитку. Маючи змогу відвідати тренінг, ми відкрили для себе багато нового, зокрема, завдяки роботі фасилітаторів – Тіщенка Дмитра та Губи Антона.

   Ми усвідомили існування зв’язків між локальними та глобальними проблемами сучасності, отримали уміння та навички складання й оформлення заявки соціальних проектів, познайомились із іншими активними студентами нашого міста.

   Сподіваємось, результатом цього тренінгу стане соціальний проект, розроблений групою активних студентів нашого технікуму, які зроблять свій внесок у соціальний розвиток містаТакож закликаємо приєднатися до руху активних громадян і долучатись до змін уже сьогодні.

Давайте станемо активними громадянами! Думайте глобально – дійте локально!

 Підготувала студентка 821 групи Водолазька Яна