ДЕРЖАВНА АТЕСТАЦІЯ ВИПУСКНИКІВ У НОВОМУ ФОРМАТІ

В Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ (КІПТІ) продовжуються кваліфікаційні іспити з атестації випускників.

В нелегкий для країни час коледж випускає фахівців, які безумовно, в недалекому майбутньому, будуть відбудовувати нашу державу!

25 червня 2022р. кваліфікаційні іспити здавали студенти спеціальностей: «Автомобільний транспорт», «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і «Професійна освіта. Енергетика, електротехніка та електромеханіка».

Головами кваліфікаційних комісій були представники підприємств, що є потенційними роботодавцями для випускників коледжу, а саме:

  • Гризун Сергій Федорович - голова комісії, інженер-механік ТОВ «Вітчизна»,
  • Прокопенко Ірина Миколаївна - голова комісії, головний бухгалтер філії «Дептівка» ТОВ «АГРО-ПОЛІС»,
  • Бакалина Борис Олександрович - голова комісії, головний інженер Конотопського комунального підприємства «Теплогарант».


Рівень підготовки наших фахівців дозволяє зробити висновок, що незважаючи на всі перепони та непередбачувані обставини, які виникали в період навчання (пандемія, воєнний стан), наші студенти отримали всі фахові компетенції - практичні навички, теоретичні знання, вміння працювати з використанням дистанційних комунікаційних систем, що неодмінно будуть базою для майбутньої професійної діяльності.

Зокрема Кваліфікаційні комісії відмітила високий рівень знань здобувачів освіти: Фоміна Данила (група 941), Аніпченка Владислава та Мунтян Каміли (група 531), Побережник Марії та Яковенко Тетяна (група 231).

Об’єктивність іспиту забезпечено електронною системою оцінювання.