Протягом минуло тижня проходив творчий звіт комісії комп’ютерних та математичних дисциплін. Для студентів та викладачів були проведені заходи відповідно плану:
Виступ на семінарі " Використання можливостей ZOOM для якісного проведення занять за дистанційною формою навчання" Дубовик І.Ф.
Виступ на семінарі «Особливості використання онлайн сервісів при проведенні віртуальних лабораторних робіт з фізики в умовах дистанційного навчання.» Майстренко Н.М.
Виступ на семінарі "Використання штучного інтелекту для покращення навчального процесу" Прохоренко А.О.
Виступ на семінарі " Робота з обдарованою молоддю" Харламова Л.Д.
Майстер-клас “Плагіат у роботах здобувачів освіти: методи виявлення та запобігання”, «Корпоративна пошта, переваги використання, значення для іміджу закладу» Смаглюк П.С.
Виступ на семінарі "Використання сервісів Cursera, Udemy, Edx для неформальної освіти", «Використання ліцензованого програмного забезпечення», «Додаток Moodle for Android та його використання на навчальному порталі» Бараболіков В.М.
Квест «Знавець інформаційних систем» Рябченко М.О.
У вебквесті брали участь 76 учасників. Успішно пройшли квест 16 студентів.
1 місце Тітенко Даніїл,
2 місце Киричок Владислав,
3 місце Стрілець Антон
Kahoot - вечірка в Zoom Рябченко І.О.
15. 02 в рамках тижня циклової комісії комп'ютерних та математичних дисциплін викладачем Рябченко. і. була проведена "Математична вечірка Kahoot в Zoom". Здобувачі освіти 621/521 групи мали змогу у форматі відеогри розв'язувати задачі з фінансової грамотності.
Конкурс банерів та логотипів Єфремова І.В.
З великою радістю та гордістю хочемо висловити щиру подяку кожному з вас за активну участь у конкурсі? "КОНКУРС БАНЕРІВ ТА ЛОГОТИПІВ!"?. Ваша креативність, старанність та відданість процесу створення дійсно вражають і надихають.
Кожен поданий проект був унікальним і відображав не тільки ваші професійні навички, але й особистісні якості, такі як творчий підхід, здатність мислити нестандартно та працювати над реалізацією своїх ідей.
Брали участь :
Пугач Богдан – 711
Матвєєнко Анна – 721
Тригуб Максим – 721
Малиновська Валерія – 721
Супрун Артем – 721
Тухманов Станіслав – 721
Комісарчук Олександр – 703
Стрілець Антон – 731
Бивалін Валентин – 741
П’яних Валентин – 741
1 місце?? Бивалін Валентин 741 група
2 місце? Стрілець Антон 731 група
3 місце? Комісарчук Олександр – 703
Викладачі комісії гарно підготувались та провели чудові заходи, поділившись своїми знаннями, вміннями, ідеями і досвідом використання ІТ технологій в навчальному процесі. Дякуємо всім, хто прийняв участь. Сподіваємось вам сподобалось.