ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ ДЛЯ СТУДЕНТІВ IІ КУРСУ ОПП "ПРОФЕСІЙНА ОСВІТА. БУДІВНИЦВО" ТА "БУДІВНИЦТВО ТА ЕКСПЛУАТАЦІЯ БУДІВЕЛЬ І СПОРУД"

ТІСНА СПІВПРАЦЯ З РОБОТОДАВЦЯМИ – ЗАПОРУКА ПІДГОТОВКИ ВИСОКОКВАЛІФІКОВАНОГО ФАХІВЦЯ В КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМДУ!
Одним із методів співпраці з роботодавцями – є залучення їх до освітнього процесу шляхом проведення «гостьових» лекцій.
Для здобувачів освіти освітньо-професійних програм «Професійна освіта. Будівництво» та «Будівництво та експлуатація будівель і споруд» викладачем Ольгою КРАВЧЕНКО організовано проведення гостьової лекції з Будівельного матеріалознавства. Кандидат технічних наук, старший викладач кафедри «Архітектура та інженерні випробування» Сумського національного аграрного університету Сергій АНДРУХ провів лекцію на тему «Неорганічні зв’язні речовини». Цікава історія винайдення цементу, його властивості та технологія виробництва з інтересом сприймалась студентами коледжу. Для здобувачів освіти другого курсу знання з Матеріалознавства є базовими для вивчення фахових будівельних дисциплін.
Щиро дякуємо Сергію Леонідовичу за змістовну лекцію та сподіваємось, що наша співпраця з університетом буде взаємовигідною та продуктивною!