ЛЕКЦІЯ НА ВИРОБНИЦТВІ

У процесі навчання надзвичайно важливо поєднувати теоретичні знання з практичним досвідом.
Саме тому в рамках тижня циклової комісії «Будівельних, електротехнічних та зварювальних дисциплін» для формування професійної спрямованості у студентів, закріплення позитивного ставлення до майбутньої професії, прагнення набути якісних знань та застосувати їх для вирішення задач виробництва.
22 грудня 2023 року було проведено бінарне заняття на виробництві ТОВ "Конотопський електропотяговий дизельпотяговий ремонтний завод" зі студентами "Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу" груп 322, 332 та 342 спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» з навчальних дисциплін: «Електропостачання підприємств, цивільних споруд та АПК» на тему: «Класифікація приймачів електроенергії по необхідній ступені безперебійності електропостачання і режими роботи» та «Монтаж, експлуатація і ремонт електроустаткування» на тему: «Організація експлуатації та прийом змонтованого електроустаткування».
Директор підприємства ознайомив студентів з теоретичними та практичними аспектами організації експлуатації та прийому змонтованого електроустаткування, зокрема з процесом експлуатації електрообладнання електровозів та пояснив студентам до якої категорії електроприймачіів відноситься дане електрообладнання, які режими роботи воно має та якої надійності електропостачання потребує. Майбутні фахівці мали можливість у реальних умовах побачити ввесь процес монтажу електрообладнання електровозів та його приймання в експлуатацію.
Заняття на виробництві дало можливість активізувати розумову діяльність студентів, розширити їх кругозір, дозволило наблизити їх до виробництва. Дякуємо адміністрації ТОВ "Конотопський електропотяговий дизельпотяговий ремонтний завод" за співпрацю та підтримку закладів фахової передвищої освіти!