ЛЕКЦІЯ ПРО ОСОБЛИВОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МАРКЕТИНГУ У ПИТАННЯХ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ

23 листопада 2023 року відбулася лекція від к.е.н., доцентки кафедри маркетингу СумДУ Летуновської Н.Є. для студентів ІІ курсу спеціальностей «Фінанси, банківська справа та страхування» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» ВСП «Конотопського індустріально - педагогічного фахового коледжу» СумДУ.
Лекція була присвячена використанню маркетингових інструментів у сфері питань промоції здорового способу життя серед населення України. Лекція проводилася в рамках міжнародного освітнього проєкту Jean Monnet Module (Erasmus+) «Healthy Economy and Policy: European Values for Ukraine», спрямованого на поширення європейських цінностей щодо забезпечення здорового розвитку України.
Упродовж лекції говорили про законодавчі особливості протидії поширеності «тютюнової епідемії» серед населення в країнах ЄС та з характерними рисами руху проти тютюнопаління в Україні. Обговорювали сильні сторони законодавчих та громадських ініціатив в Україні, зокрема, цікаво, що Україна входить до списку країн світу з найбільшими досягненнями в сфері антитютюнових інформаційних кампаній у мас-медіа.
Під час лекції були підняті питання соціальної реклами проти шкідливих звичок в Україні та те, наскільки розвинена в нашій державі інформаційна робота серед населення щодо небезпеки куріння. Інтерес серед слухачів викликали приклади маркетингових кампаній щодо протидії поширенню шкідливих звичок.
Дякуємо лектору за цінну інформацію.