ГОСТЬОВА ЗУСТРІЧ ІЗ НАЧАЛЬНИКОМ ВІДДІЛУ ПРОДАЖУ ПРОДУКЦІЇ PROCTER & GAMBLE В СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

Цикловою комісією фінансово-економічних дисциплін Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ була організована гостьова зустріч із практиком дистриб’юторської компанії «Савсервіс» в Україні Юлією Щербаковою.
Здобувачі освітньо-професійної програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в межах вивчення дисципліни «Маркетинг і товарознавство» (тема: «Сприйняття брендів сучасним споживачем») зустрілися із Юлією Щербаковою, яка працює в успішній компанії «Савсервіс, що є дистриб’ютором продукції P&G в Україні і світовим лідером із виробництва та продажу товарів широкого вжитку з багаторічною історією успіху в бізнесі.
Юлія поділилась із здобувачами освіти цінним практичним досвідом проведення досліджень поведінки споживача для підвищення ефективності комунікацій бренду з цільовою аудиторією; продемонструвала різні кейсові ситуації щодо впливу на споживче сприйняття; розкрила сутність і особливості сучасного консолідованого маркетингу; пояснила важливість використання нейромаркетингу.
І на завершення фахівець звернула увагу на те, що здобувачі зробили правильний вибір, обравши дану спеціальність, адже на ринку праці не вистачає фахівців даної сфери. У 2021 році LinkedIn опублікував звіт, згідно з яким попит на фахівців у сфері маркетингу зріс на 63 %. За рік у соціальній мережі роботодавці розмістили більше 380 тисяч вакансій маркетологів та інших фахівців у цій ніші. За даними сайту HeadHunter, із 2018 року темп зростання популярності маркетологів значно збільшився. Рекрутери впевнені, що зростання популярності фахівців у сфері маркетингу буде підвищуватися з кожним роком.
Гостьова зустріч викликала велику зацікавленість аудиторії, майбутні спеціалісти змогли задати питання щодо актуальних тенденцій розвитку сучасного маркетингу, побудови успішної кар’єри в цій сфері та отримати вичерпні відповіді.
Дякуємо Юлії за корисну практичну інформацію та приділений час!