ОСОБЛИВОСТІ АВТОМАТИЗОВАНОГО ОБРОБЛЕННЯ ВНУТРІШНЬОБАНКІВСЬКОЇ ІНФОРМАЦІЇ

26 жовтня 2023 р. Євдокименкова Лілія Анатоліївна - Завідувач керуючого з роздрібного бізнесу ТВ БВ 10018/0108 філії Сумського обласного управління АТ Ощадбанк провела гостьову лекцію з дисципліни "Інформаційні системи та технології у фінансово-кредитних установах" для здобувачі освіти ІІІ курсу КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування". 
В ході лекції на тему "Особливості автоматизованого оброблення внутрішньобанківської інформації» Лілія Анатоліївна розповіла здобувачам освіти про новітні автоматизовані банківські системи, що призначені для комплексної автоматизації банківської діяльності. ?
Системи є повноцінним інструментом ведення банківського бізнесу й дозволяють автоматизувати широкий спектр бізнес-процесів та фінансових інструментів банку.
Здобувачі освіти дізналися про умови здійснення депозитних і кредитних операцій фізичним та юридичним особам.
Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері. Насамкінець лектор заохотила найактивніших студентів приємними сюрпризами. Зацікавленість здобувачів освіти свідчить про важливість і перспективність обраної професії.
Колектив циклової комісії «Фінансово-економічних та соціальних дисциплін» КІПФК висловлює щиру подяку Лілії Анатоліївні за цікаву та корисну інформацію!