ВПЕВНЕНО КРОКУЄМО В НАПРЯМКУ ОВОЛОДІННЯ ЗНАННЯМИ З ПСИХОЛОГІЇ ТА ПРОФЕСІЙНОГО СТАНОВЛЕННЯ!

В рамках тижня циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін студенти 702 групи спеціальності 015 «Професійна освіта», 831 спеціальності 231 «Соціальна робота» прослухали лекцію на тему «ЯК ЗБЕРЕГТИ ЕМОЦІЙНЕ, ФІЗИЧНЕ ТА МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ'Я ПІД ЧАС ВІЙНИ», яку провела практичний психолог Запорізького національного університету – Марті Ірина Вадимівна.
Гостьова лекція-вебінар вийшла за межі буденного і стала справжнім тренінгом для здобувачів освіти! Спілкування з психологинею спонукало кожного учасника міркувати, замислюватись, шукати шляхи вирішення проблемних запитань!
Кожен із нас мав змогу отримати нові знання, рекомендації, зробити для себе висновки!
Ідеї, які нам транслювала Ірина Вадимівна:
Що таке травматична подія.
Війна – це стрес.
Механізми виникнення стресу.
Як темперамент допомагає нам пережити стрес.
Як допомогти собі якщо ти пережив травмуючи події.
Життя під час довгострокової війни.
Базові правила психологічної стійкості.
Як знайти опору в собі під час війни. Психологічні опори.
Соціальна тривожність.
Методи зниження тривоги, подолання панічних атак та стресового розладу.
Стадії прийняття травмуючої ситуації.
Здорова та об”єднана нація – запорука нашої ПЕРЕМОГИ.
Завдяки високому рівню кваліфікації та професіоналізму Ірини Вадимівни було приділено особливу увагу поєднанню теоретичного матеріалу та практичних порад і рекомендацій.
Після завершення лекції відбулася жвава дискусія спікера та здобувачів освіти щодо наведеного практичного досвіду, який неодмінно стане в нагоді майбутнім фахівцям в професійній діяльності та повсякденному житті.
Колектив циклової комісії психолого-педагогічних дисциплін і студенти щиро вдячні за корисну і актуальну інформацію, змістовну лекцію та дружню атмосферу!