ВРУЧЕННЯ СЕРТИФІКАТІВ З НАГОДИ УСПІШНОГО ЗАВЕРШЕННЯ КУРСІВ "РОЗРОБКА САЙТІВ"

У КОНОТОПСЬКОМУ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТі) завершилось навчання групи слухачів із вивчення безкоштовного курсу "Розробка сайтів на базі CMS Joomla".
 
Ця подія ознаменувалась урочистим врученням 28 березня 2023 р. сертифікатів про успішне завершення навчання учасникам курсів.
Протягом місяця слухачі під керівництвом тренера – голови циклової комісії комп'ютерних та математичних дисциплін, викладача спец.дисциплін Віталія Бараболіковава, успішно виконували завдання з розробки сайтів, їх публікацію в мережі Інтернет, базову SEO оптимізацію та реєстрацію у пошукових мережах.
Програма навчання за посиланням.... https://kipt.sumdu.edu.ua/.../navchannia-1/web-maister).
Заняття проходять у форматі тренінгу, що передбачав ознайомлення із теорією, активну практичну роботу по закріпленню нових знань, чисельні цікаві домашні вправи для самостійного опрацювання. У випадку виникнення труднощів у слухачів з опануванням матеріалу тренінгу та виконанням практичних вправ, кожен слухач отримував допомогу викладача.
Знання та навички, отримані слухачами при проходженні курсів і, є запорукою подальших успіхів у безперервному процесі професійного самовдосконалення, без чого успіху не досягає жоден програміст.
Доречі ми ЄДИНІ У МІСТІ ТА В РАЙОНІ МАЄМО ЛІЦЕНЗІЮ НА ПІДГОТОВКУ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ: " ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ" (ПРОГРАМІСТІВ):
- коледж має сучасний навчальний IT- центр, оснащений сучасною комп’ютерною технікою та засобами візуалізації, власний 3D принтер та комп'ютерні класи;
- саме у нас досвідченні викладачі допоможуть тобі прокачати скіли програмування, і звісно ж навчать більшому;
- ми обожнюємо стартапи. Наші студенти за підтримки викладачів видають чимало розробок, які презентують на місцевому та обласному рівнях;
- у нашому коледжі студенти вже під час навчання можуть отримати своє перше робоче місце, адже ми підтримуємо тісний зв'язок із ІТ компаніями.