ПРОЕКТНА ДІЯЛЬНІСТЬ - КРОК ДО ТВОРЕННЯ СВОГО МАЙБУТНЬОГО

22 грудня на базі Конотопського фахового медичного коледжу відбувся тренінг на тему «Написання проектів», який відвідали студенти Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу Сумського державного університету Альона Герасименко (спеціальність «Соціальна робота») та Анна Матвєєнко (спеціальність «Інженерія програмного забезпечення») на чолі з викладачем фахових дисциплін спеціальності «Соціальна робота» Мариною Сивець.
Даний тренінг є частиною реалізації проекту «Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад» від ГО «Бюро аналізу політики» - одного з переможців в програмі МАТРА Королівства Нідерландів.
Тренер заходу, Віктор Бобиренко – експерт у сфері молодіжної політики та написання проектів з багаторічним досвідом, надихнув учасників на проектну діяльність.
Важливими аспектами даної зустрічі стали такі моменти:
✍️ Проектна діяльність – це можливість створювати собі самому робочі місця;
✍️ Проектне мислення – це вміння, яке важливе не тільки в професійній діяльності, а й у плануванні власного життя в цілому;
✍️ Молодь, яка долучається до участі у створенні та реалізації проектів, має переваги у створенні власного соціального іміджу та набуває навичок, що сприяють побудові успішної кар’єри в майбутньому.
Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж Сумського державного університету дбає про те, щоб наші студенти долучалися до проектної діяльності та набували необхідних для цього вмінь та досвіду.
Щиро вдячні відділу Конотопської міської ради у справах молоді та спорту за запрошення до участі в даному тренінгу і Конотопському фаховому медичному коледжу за гостинність та надання місця для зустрічі активних громадян нашого міста.