МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНЕ ОСНАЩЕННЯ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ "КОМП'ЮТЕРНИХ ТА МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН"

КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СумДУ  має достатньо потужну матеріально-технічну базу для проведення навчальних занять та науково-дослідної роботи здобувачів освіти спеціальності "Інженерія програмного забезпечення" та " Професійна освіта. Цифрові технології".

Це і комп'ютерні класи, які оснащені сучасними комп’ютерами з виходом до мережі Internet, і 3-D принтери, і нещодавно подарований спонсорами для роботи на підготовчих курсах, графічний планшет. Члени циклової комісії, на чолі голови викладача спецдисциплін, вчителя методиста Віталія Бараболікова постійно проводять роботи над удосконалення дистанційних технологій у коледжі, так для забезпечення технічної можливості дистанційного навчання, навіть під час відключень електропостачання, коледжем було придбано віртуальний хостинг в Українській компанії на сервері в Нідерландах на який виконали перенесення сайту коледжу https://kipt.sumdu.edu.ua/, що забезпечує безперервний доступ до новин, інформацію щодо організації навчально процесу, нормативну документацію коледжу та навчальних дисциплін. Висвітлює структуровану діяльність коледжу в усіх сферах діяльності, забезпечує діалоговий режим роботи усіх структурних підрозділів зі здобувачами освіти, абітурієнтами, батьками, а також для оптимальної організації навчального процесу створили навчальний портал https://dl.kipt.sumdu.edu.ua/ на базі CMS Moodle, який дозволяє організувати безперервний доступ студентів до навчальних матеріалів. Портал забезпечує конфіденційність особистої інформації, та можливість організації навчання з використанням різноманітних методів та технологій, передбачених структурою та специфікою додаткових встановлених модулів CMS Moodle, які значно розширюють базові можливості системи.

Тож, якщо ти цікавишся програмними системами різного призначення, мрієш опанувати мови програмування? Тоді вступай Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ (КІПТ)!!!!

Цікаво? Тоді ось, що ти маєш знати про нас:
✅- КІПТ - це навчальний заклад, в якому навчаються більше 700 студентів із 10 областей України;
✅- ЄДИНІ У МІСТІ ТА В РАЙОНІ МАЄМО ЛІЦЕНЗІЮ НА ПІДГОТОВКУ ФАХІВЦІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ: " ІНЖЕНЕРІЯ ПРОГРАМНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ" (ПРОГРАМІСТІВ);
✅- коледж має сучасний навчальний IT- центр, оснащений сучасною комп’ютерною технікою та засобами візуалізації, власний 3D принтер та комп'ютерні класи;
✅- саме у нас досвідченні викладачі допоможуть тобі прокачати скіли програмування, і звісно ж навчать більшому;
✅- ми обожнюємо стартапи. Наші студенти за підтримки викладачів видають чимало розробок, які презентують на місцевому та обласному рівнях;
✅- у нашому коледжі студенти вже під час навчання можуть отримати своє перше робоче місце, адже ми підтримуємо тісний зв'язок із ІТ компаніями.
Більше інформації про Кононопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ можна прочитати на офіційному сайті КІПТУ:
Наша адреса: місто Конотоп, вул. Миші Немолота 12.
З питаннями щодо вступу звертайся за телефонами: 0963070445 та 0500216390