ШАНОВНИЙ МАЙБУТНІЙ АБІТУРІЄНТ!

Шановний майбутній абітурієнт, якщо ти мрієш про власну справу, якщо хочеш займатися підприємницькою діяльністю, працювати у фінансових та банківських установах, займатися страховою справою і не лякає робота з діловими паперами тоді тобі до нас. Обирай КОНОТОПСЬКИЙ ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ СУМСЬКОГО ДЕРЖАВНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (КІПТ).
В рамках дня спеціальності студенти першого курсу групи 511 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» та групи 611 «Фінанси, банківська справа та страхування» працювали за графіком старшокурсників.
Студенти ознайомилися зі Вступом до спеціальності де викладачі Бащук Л.В. та Совгир Л.М. розкрили секрети та переваги даних професій.

Невід'ємною частиною навчального процесу – є практика, тому першокурсникам було цікаво зустрітися і поспілкуватися з керівником УкрСиббанку Суятіновим Ігорем Вікторовичем, який ознайомив першокурсників з організаційною структурою та специфікою роботи банку, ризиками, які виникають при здійснені банківських платежів. Студенти мали змогу отримати відповіді на питання, які їх цікавили.
Підсумовуючи підсумки дня спеціальності викладачі циклової комісії фінансово-економічних дисциплін Рябченко І.М. та Попович О.І. провели для студентів-першокурсників інтелектуально-пізнавальну гру «Цікава економіка», де студенти поряд зі своїми загальними знаннями з економіки змогли розкрити свої творчі здібності.
КІПТ – ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ