ПРАКТИЧНЕ ЗАНЯТТЯ У БЛАГОДІЙНОМУ ФОНДІ ВІД "СЕРЦЯ ЛЮБОВІ"

Якщо тебе приваблює робота з людьми? ‍Мрієш позитивно впливати на долю тих, хто поруч? Віриш, що краще майбутнє можемо збудувати лише ми самі та бажаєш активно діяти в своїй громаді для цього? – Тоді тобі до нас! Обирай Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ (КІПТ)!
В рамках дня спеціальності студенти першого курсу, 811 групи спеціальності Соціальна робота з метою відчути всі переваги комунікації та взаємодії соціального працівника з клієнтами відвідали Благодійний фонд "Серця Любові" де мали змогу ознайомитися із практичною складовою діяльності фахівців соціальної сфери.
Майбутні соціальні працівники під керівництвом соціального педагога Олени Лобурцової отримали практичні навички у роботі з дітками, перейняли механізм співпраці у системі "людина -людина", вчилися правильно налагоджувати контакт з вихованцями закладу та спостерігали за алгоритмом проведення індивідуальних і групових занять з даною категорією клієнтів, а також дізналися про особливості функціонування фонду.
Адже якісно підготовлений фахівець - запорука успішного майбутнього країни.
ЯКЩО ХОЧЕШ ОТРИМАТИ ЯКІСНУ ОСВІТУ ТА ПРАКТИЧНІ НАВИЧКИ У РОБОТІ З ЛЮДЬМИ, ТОДІ НЕ ВТРАЧАЙ СВІЙ ШАНС. ВСТУПАЙ ДО КОНОТОПСЬКОГО ІНДУСТРІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ СУМДУ (КІПТУ), АДЖЕ КІПТ - ЦЕ ЯКІСНА ОСВІТА В КОНОТОПІ