ТРЕНІНГ «ПІДВИЩЕННЯ ПОЗИЦІЙ ОГС СУМЩИНИ ЧЕРЕЗ АДВОКАТУВАННЯ ПРОГРАМ УЧАСТІ МОЛОДІ У ФОРМУВАННІ ПОЛІТИКИ ГРОМАД»

Молодь КІПТу – активна учасниця молодіжної політики місцевої громади
13-14 вересня відбулася остання частина навчального курсу в рамках проекту «Підвищення позицій ОГС Сумщини через адвокатування програм участі молоді у формуванні політики громад», ініційованого та реалізованого ГО «Бюро аналізу політики» (м. Суми) за підтримки програми МАТRA Королівства Нідерландів.
Від ВСП КІПФК СумДУ в тренінгу брали участь: викладач фахових дисциплін спеціальності «Соціальна робота» Марина СИВЕЦЬ, та студентки 521 групи спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Анастасія МОСКАЛЕНКО та Дар'я ХАРЧЕНКО.
В ході цієї частини тренінгу учасники мали можливість застосувати засвоєні раніше знання, проявити свій потенціал, шукали нестандартні підходи та рішення, працювали в команді.
Неймовірно доброзичлива атмосфера, надзвичайно висока продуктивність ідей, придатних для втілення в життя. Цінні рекомендації тренерів Віктора Бобиренко, Ольги Резніченко та влучні запитання учасників тренінгу додавали впевненості у власних силах та ще більше захоплювали спільною діяльністю.
За час реалізації проекту ми дійсно стали командою, яка здатна сприяти розвитку своєї громади. Дякую всім, хто був причетним до цього!