Четвер, 01 вересня 2022 05:10

В КІПТІ відбулося засідання педагогічної ради

31 серпня напередодні нового 2022-2023 навчального року відбулося засідання педагогічної ради Конотопського індустріально-педагогічний фахового коледжу СумДУ (КІПТу). За доброю традицією розпочали раду з приємних моментів, як директор коледжу разом з головою профспілкового комітету Григорієм Малащуком вручили квіти та приємні "матеріальні" подарунки педагогічним працівникам колективу для яких новий навчальний рік є ювілейним. Квіти отримали й педагогічні працівники, які обрали наш навчальний заклад для своєї професійної діяльності та ті, педагогічні працівники, які пішли на заслужений відпочинок.

На цьому приємні сюрпризи не закінчилися, з офіційним візитом до нашого закладу завітала Голова Конотопської районної державної адміністрації – керівник районної військової адміністрації Тетяна Сизон зі словами вітання з нагоди початку нового навчального року.

За значний внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, всебічну допомогу Збройним силам України, вагомі трудові досягнення та з нагоди Дня незалежності України колектив ВСП "Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ" був нагороджений пам’ятною грамотою та відзнакою.

Далі, педагогічна рада продовжила роботу згідно з затвердженим порядком денним.

  • Одним з основних питань були підсумки вступної кампанії до фахового коледжу. Як зазначала секретар приймальної комісії, методист коледжу Наталія Владимирова, вступну кампанію можна з упевненістю назвати успішною, адже Коледж виконавши державне замовлення (а це 245 вступників!!!) навіть замовив додаткові бюджетні місця, як підсумок на деякі спеціальності повністю закритий ліцензійний обсяг. Вступна кампанія ще продовжується, але з упевненістю можна стверджувати, що вперше за останні роки, контингент здобувачів освіти КІПТУ сягне понад 700 осіб, а це - абсолютний рекорд. Все це свідчить, що навіть в умовах воєнного стану Коледж зумів провести успішну профорієнтаційну роботу, адже має конкурентоспроможні спеціальності та потужний колектив однодумців.
  • Відповідно до порядку денного розглянуто питання про підсумки діяльності навчального закладу у 2021-2022 навчальному році та завдання на 2022-2023 н.р. – зі звітами про роботу виступили заступник директора з навчальної роботи Ольга Кравченко та заступник директора з навчально-виховної роботи Ольга Мельник.
  • На особливостях організації освітнього процесу в коледжі у 2022-2023 навчальному році акцентувала увагу заступник директора з навчальної роботи Ольга Кравченко. Йшлося про впровадження стандартів фахової передвищої освіти, дотримання ліцензійних та акредитаційних умов здійснення освітньої діяльності, моніторинг якості методичного забезпечення навчальних дисциплін тощо.
  • Відбулося також обговорення фінансового забезпечення закладу освіти.

На засіданні педагогічної ради відповідно до питань порядку денного було прийнято рішення, одноголосно схвалені членами педагогічної ради.