ГОСТЬОВА ЛЕКЦІЯ В РАМКАХ СПІВПРАЦІ ЦИКЛОВОЇ КОМІСІЇ ТРАНСПОРТНИХ ДИСЦИПЛІН З НАЦІОНАЛЬНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ

5 травня 2022 року у форматі співпраці циклової комісії транспортних дисциплін ВСП «Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж Сумського державного університету» з кафедрою надійності техніки Національного університету біоресурсів і природокористування України  доцентом кафедри надійності техніки Національного університету біоресурсів і природокористування України Павлом Сергійовичем Попиком було проведено лекційне online заняття з використанням сервісу ZOOM для студентів 3-го курсу групи 931, спеціальності 274 «Автомобільний транспорт», освітньо-професійної програми «Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів». Тема заняття - «Технічне обслуговування і поточний ремонт гальмівних систем автомобілів» з навчальної дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів». Заняття було організоване та координувалось викладачем циклової комісії транспортних дисциплін коледжу Бащуком Романом Васильовичом.

Доцент кафедри надійності техніки Попик П. С. є кандидатом технічних наук, його наукові дослідження пов’язані з питаннями розробки конструкції та забезпечення надійності машин та обладнання автомобільно-тракторного і сільськогосподарського виробництва.

11 meh

Згідно плану лекційного заняття було розглянуто призначення, будову та вимоги до гальмівних систем автомобілів. Також на лекції було розглянути питання діагностування, технічного обслуговування і поточного ремонту гальм.

Сучасні прийоми подачі теоретичний матеріалу дали змогу лектору підтримувати постійну увагу студентів протягом заняття. Було застосовано поєднання усної подачі матеріалу з мультимедійною презентацією, що дало можливість глибоко розкрити тему лекційного заняття.

На лекції були присутні завідувачі випускових кафедр факультету конструювання та дизайну, науково-педагогічні працівники кафедри надійності техніки НУБіП України, викладачі циклової комісії транспортних дисциплін ВСП «Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ».

Опитування студентів та науково-педагогічних працівників, що відвідали лекцію, підтвердили високий професійний рівень лектора. Присутні на онлайн лекції відмітили її актуальність, сучасність і доступність змісту для студентів коледжу, високий науковий рівень володіння матеріалом і різноманітність методів та прийомів його подання, використання технічних засобів навчання.

 

ФОТОГАЛЕРЕЯ

 1 meh  2 meh

3 meh 

4 meh

5 meh\

6 meh

7 meh

8 meh

9 meh