Середа, 01 вересня 2021 05:13

Перше засідання педагогічної ради в новому навчальному році

31 серпня напередодні нового 2021-2022 навчального року відбулося засідання Педагогічної ради Конотопського індустріально-педагогічний фахового коледжу СумДУ.
Розпочали раду з приємних моментів, як директор коледжу разом з головою профспілкового комітету Григорієм Малащуком вручили квіти та приємні "матеріальні" подарунки педагогічним працівникам колективу для яких новий навчальний рік є ювілейним. Серед таких ювілярів є жінка-легенда, жінка-історія, жінка без якої неможливо уявити коледж, викладач від Бога Валентина Михайлівна Дряпак, яка присвятила 50 років свого життя роботі в коледжі.
Квіти отримали й нові педагогічні працівники, які обрали наш навчальний заклад для своєї професійної діяльності.
Перше питання - підсумки вступної кампанії до фахового коледжу. Як зазначала секретар приймальної комісії Наталія Владимирова, вступну кампанію можна з упевненістю назвати успішною, адже Коледж виконавши державне замовлення (а це понад 220 вступників), навіть замовив додаткові бюджетні місця, як підсумок на деякі спеціальності повністю закритий ліцензійний обсяг. Всього до коледжу вступило 280 студентів нового набору, а це - абсолютний рекорд останніх років. Все це свідчить, що навіть в умовах карантину, Коледж зумів провести успішну профорієнтаційну роботу, адже має конкурентоспроможні спеціальності та потужний колектив однодумців.
Не менш важливим питанням було організація навчального процесу в умовах карантинних обмежень. Заступник директора з навчальної роботи Ольга Кравченко поінформувала про організацію навчального процесу в новому 2021-2022 н.р., ознайомила із заходами, визначеними відповідним наказом директора. Вона наголосила на ефективному поєднанні дистанційних технологій та аудиторної роботи. Відтепер ми маємо досвід і технічне озброєння, аби у будь-який момент перейти на дистанційний режим у разі потреби.
Вже 1 вересня 2021 р. розпочинаємо очне навчання для всіх студентів, а тому мусимо їх зустріти організовано і чітко, з дотриманням всіх правил санітарної безпеки. Слід продовжувати роз’ясняти кожному студенту правила безпечної поведінки, суворого дотримання санітарних правил. Відповідальність, свідома дисципліна, виваженість і порядок повинні стати правилом нашої поведінки. Впевнений, що ми зможемо подолати всі виклики, пов'язані з пандемію, і Конотопський індустріально-педагогічний фаховий коледж СумДУ залишиться лідером на ринку освітніх послуг не тільки міста, а й регіону! Адже КІПТ - це якісна освіта в Конотопі!