ПІДСУМКОВЕ ЗАСІДАННЯ АТЕСТАЦІЙНОЇ КОМІСІЇ

Професійна кар’єра – важлива складова життєвої стратегії кожного педагогічного працівника, яка ґрунтується на професійному й особистісному зростанні, безперервній самоосвіті і самовдосконаленні.
30 березня 2023 року в Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжу СумДУ відбулося підсумкове засідання атестаційної комісії, під час якого було розглянуто результати діяльності 15 педагогічних працівників за міжатестаційний період.
На основі ґрунтовного аналізу діяльності педагогічних працівників у міжатестаційний період атестаційна комісія за результатами голосування прийняла рішення:
- Присвоїти кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» - 1;
- Підтвердити кваліфікаційну категорію «спеціаліст другої категорії» - 1;
- Підтвердити 12 тарифний розряд - 1;
- Підтвердити 13 тарифний розряд -1.
-  Порушити клопотання перед атестаційною комісією ІІІ рівня Департаменту освіти і науки Сумської ОДА про присвоєння/підтвердження кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії, -4;
- Про підтвердження раніше присвоєним кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічних звань - 6, а також про відповідність займаній посаді – 3.
Педагогічним працівникам, які атестувалися, бажаємо фахового зростання, креативності, творчих злетів та успіхів у їх педагогічній праці.