ТРЕНІНГ "ВЗАЄМОДІЯ ВЛАДИ ТА ГРОМАДСЬКОГО СУСПІЛЬСТВА: ЯК ПОБУДУВАТИ КОНСТРУКТИВНИЙ ДІАЛОГ"

17 квітня 2024 року активістки студентської ради Конотопського індустріально-педагогічного фахового коледжу СумДУ Анастасія МОСКАЛЕНКО та Дар’я ХАРЧЕНКО спеціальність "Підприємництво та торгівля" долучились до тренінгу «Взаємодія влади та громадянського суспільства: як побудувати конструктивний діалог».
Під час тренінгу активна молодь міста дізналася, як взаємодіяти з владою та спільно вирішувати місцеві проблеми.
Тренінг провела Юлія Городчаніна – депутатка Полтавської міської ради, голова ГО «Нова Полтава», експертка з адвокації та партисипації.
Проєкт «Соціальна згуртованість задля сталого розвитку: залучення мешканців Конотопської громади до процесів стратегічного планування» впроваджується ГО «Центр розвитку та співпраці громад» в межах грантового конкурсу «Посилення громадської участі в процесах раннього відновлення на звільнених територіях», який адмініструється ІСАР Єднання за підтримки Фонду «Партнерство за сильну Україну», що фінансується країнами партнерами.
Дякуємо організаторам заходу, Відділу молоді та спорту Конотопської міської ради, за можливість долучатись студентській молоді до цікавих навчань.