ВИПУСКНИЙ КУРС КОЛЕДЖУ ОБИРАЄ СВОЄ МАЙБУТНЄ

20 лютого у Конотопському індустріально-педагогічному фаховому коледжі СумДУ (КІПТІ) проведено зустріч здобувачів освіти випускних курсів з представниками Сумського державного університету з профорієнтаційною метою.
Мелейчук Станіслав Станіславович – доцент кафедри технічної теплофізики, директор центру заочної, дистанційної та вечірньої форми навчання ознайомив присутніх з особливостями та перспективами навчання в університеті, основними спеціальностями, за якими ведеться підготовка, широкими можливостями студентів та випускників СумДУ.
Зустріч проходила в змішаному форматі – студенти коледжу мотивовані до продовження навчання в базовому закладі вищої освіти зустрілися з представниками кафедр в очному форматі та приєднались до зустрічі онлайн.
Здобувачів освіти цікавили особливості різних форм навчання, вартість, можливість поселення у гуртожитку, додаткові послуги, що надає університет, а також перспективи поєднання навчальної та професійної діяльності.
Більшість спеціальностей коледжу відповідають напрямкам підготовки університету, що зробило зустріч цікавою та продуктивною
Представники університету ознайомились з матеріально-технічною базою коледжу та перспективами її розвитку.
Щиро вдячні за співпрацю та маємо щирі сподівання, що зустріч допоможе зробити правильний вибір випускникам коледжу.